Wateroverlast; water laten wegpompen en schade herstel

Het is erg vervelend als ruimtes onder water staan van uw pand. En kan tot hoge kosten lopen hoe langer uw pand onder water staat; Is uw pand is ondergelopen? Dan is er geen tijd te verliezen, want hoe langer u wacht hoe vervelender de consequenties zullen zijn.

In hoeverre kan het water schade aanrichten aan uw pand

Het water blijft niet alleen in de ruimte staan, maar gaat zich ook tussen de voegen en kieren in de muren en vloer begeven. Het water kan er voor gaan zorgen dat bepaald materiaal kan gaan rotten of wordt beschadigd. Hierdoor zit er na verloop van tijd niets anders op dan herstelwerkzaamheden uit te laten voeren.

Wanneer het water is weggepompt betekent dat nog niet dat al het water in de muur en vloer ook volledig weg is. Na het leegpompen van de kelder kan er dan ook met een waterstofzuiger gewerkt worden die het restant aan water effectief kan opzuigen. Daarnaast is het slim om de ruimte een aantal dagen op hoge temperatuur te verwarmen zodat het vocht in de ruimte kan verdampen. Zodra deze stappen zijn uitgevoerd is het volledig te zien wat de schade is.

Uw pand laten leegpompen

Zonder de benodigde kennis en materieel is het onbegonnen werk om de kelder zelf watervrij te maken. Zelfs met materieel kan het toch nog onnodig lang duren doordat u deze werkzaamheden niet eerder heeft uitgevoerd, met alle gevolgen van dien.

Wij staan altijd voor u klaar om spoedwerkzaamheden te verrichten. Zo kunt u er vanuit gaan dat de kamer in een zo kort mogelijke tijd weer watervrij is.

Het maakt niet uit waar u woont, wij stellen onze diensten beschikbaar voor heel Nederland en België en voor zowel bedrijven als particulieren. Onze bedrijf staat bekend om de goede bereikbaarheid op ieder gewenst tijdstip. Wanneer uw kelderruimte hinder ondervindt van water, staan wij zeven dagen per week voor u klaar om noodwerkzaamheden uit te voeren zodat uw pand zo spoedig mogelijk weer bruikbaar is.

Meer weten over Wateroverlast; water laten wegpompen en schade herstel? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook het reiniging en onderhoud van:

Tapijt

Hout

Natuursteen

Vinyl

Siergrind

Marmoleum

Staat uw vloer type hier niet tussen?

Voor meer informatie over ander soort vloeren

Stuur ons een berichtje met je vraag