Onze werkwijze

Schrobda heeft een uitgebreide productkennis en materiaal ervaring, dit voor zowel het gereedschap als de te behandelen vloeren. Er wordt gestreefd naar een goede prijs- kwaliteitverhouding waarbij rekening wordt gehouden met de beloopbaarheid van de vloer, immers een winkelvloer levert geld op en hoe korter deze buiten gebruik is hoe beter.

Onderzoek en advies

Schrobda komt na het eerste telefonische contact langs op locatie, dit door heel Nederland, om de vloer te onderzoeken en de wensen in kaart te brengen. Hierbij kan het gaan om onderhoud, bescherming of reiniging, ook na waterschade en of brandschade.

Offerte

Schrobda zal na bovengenoemde punten een kostenloze offerte maken waarin tevens het advies verwerkt zit van de nazorg en onderhoud van de vloer zodat na behandeling de vloer optimaal blijft.

Proefstuk

Schrobda zal een proefstuk maken zodat gezien kan worden wat het uiteindelijke resultaat zal zijn na behandeling, zo wordt voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Planning

In overleg zal er een planning gemaakt worden waarbij rekening wordt gehouden met de beloopbaarheid van de vloer, zo kan er ook ’s nachts en in het weekend gewerkt worden zodat de overlast beperkt kan blijven.

Nazorg

Na de geplande werkzaamheden kan een onderhoudscontract worden opgesteld zodat u langer kan blijven genieten van een schone en beschermde vloer, voorkomen is namelijk beter dan genezen

Meer weten over Onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook het reiniging en onderhoud van:

Tapijt

Hout

Natuursteen

Vinyl

Siergrind

Marmoleum

Staat uw vloer type hier niet tussen?

Voor meer informatie over ander soort vloeren

Stuur ons een berichtje met je vraag